AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin yumurtladığını görmek

Kahve falında güvercinin yumurtladığını görmek

Kahve falında güvercinin yumurtladığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercinin yumurtladığını görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ördeğin yumurtladığını görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanın yumurtladığını görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın yumurtladığını görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir