AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, huzursuzlukların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtladığını görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavukların yumurtladığını görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yumurtladığını görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın yumurtladığını görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında balığın yumurtladığını görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin yumurtladığını görmek darlık içine düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir