AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, eve kapanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Kahve falında kuşun yumurtladığını görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazın yumurtladığını görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yumurtladığını görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın yumurtladığını görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civcivin yumurtladığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavukların yumurtladığını görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir