AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk temizlediğini görmek

Kahve falında tavuk temizlediğini görmek

Kahve falında tavuk temizlediğini görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işarettir.

Kahve falında tavuk temizlediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Kahve falında tavuk pisliği temizlemek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk temizlemek seçkin bir eleman haline geleceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk temizlediğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk boku temizlemek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı yemek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında su içen tavuk görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir