AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kanı görmek

Kahve falında tavuk kanı görmek

Kahve falında tavuk kanı görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk kanı gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında tavuk kanı görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin kanını görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan kanı görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanını içmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe adet kanı görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına işarettir.

Kahve falında adet kanı olmak kötü sözler duylacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Kahve falında hayvan kanı içmek büyük bir makama geleceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulur.

Kahve falında kanının aktığını görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir