AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda zıplamak

Kahve falında havuzda zıplamak

Kahve falında havuzda zıplamak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ticaretin büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, kendisiyle de gururlanacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda zıplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında havuzda zıplamak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işarettir.

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde zıplamak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kavgaların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak zıplamak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zıpladığını görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında uzun zıplamak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden bir yere zıplamak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, dualarının karşılığını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir