AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden zıplamak

Kahve falında bir yerden zıplamak

Kahve falında bir yerden zıplamak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yanlış yollardan döneceğine işarettir.

Kahve falında bir yerden zıplamak gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz olan kişiler istediğiniz konulara odaklanmakta zorluk çekebilirler.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden bir yere zıplamak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden zıplamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmak zıplamak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında balığın zıpladığını görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının günden güne çok artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada zıplamak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yukarı zıplamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir