AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan izi görmek

Kahve falında tavşan izi görmek

Kahve falında tavşan izi görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında tavşan izi gördüyseniz:

  • Bazı yenilikler gerçekleşirse maddi açıdan daha rahat olacağınız bir konuma girecebilirsiniz.

Kahve falında tavşan izi görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında banyoda izlenmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sezeryan izi görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Kahve falında karda iz görmek çok başarılı işlere imza atacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde iz görmek falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulur.

Kahve falında ayak izi görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare ayak izi görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir