AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yumurtası görmek

Kahve falında tavşan yumurtası görmek

Kahve falında tavşan yumurtası görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rızıksız kalacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında tavşan yumurtası gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Kahve falında tavşan yumurtası görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin tavşan görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, dileklerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman tavşan görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan kostümü görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek yersiz yere suçlanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Kahve falında tavşanı doğururken görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanı kucağına almak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir