AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan kostümü giymek

Kahve falında tavşan kostümü giymek

Kahve falında tavşan kostümü giymek güzelliklerle dolacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, bununla yüceleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan kostümü giymek gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında tavşan kostümü giymek mutluluk ve başarı getireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan kostümü görmek imkânların günden güne azalacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kostüm görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanın doğurduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan okşamak sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan hediye almak hastalığın biteceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yılan ve tavşan görmek hastalıklarının biteceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir