AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde tavşan görmek

Kahve falında evde tavşan görmek

Kahve falında evde tavşan görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında evde tavşan gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Kahve falında evde tavşan görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında evde tavşan beslemek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kul hakkına girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evde siyah tavşan görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında evde beyaz tavşan görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tavşan öldürmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Kahve falında dişi tavşan görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan yediğini görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir