AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve tavşan görmek

Kahve falında kedi ve tavşan görmek

Kahve falında kedi ve tavşan görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve tavşan gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek ve tavşan görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi tavşan görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan ve kedi görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve tavşan görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, hastalıkların şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan kedi görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanla kedi görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir