AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yemeği görmek

Kahve falında tavşan yemeği görmek

Kahve falında tavşan yemeği görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, onların kıymetini bileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan yemeği gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Kahve falında tavşan yemeği görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine inanılır.

Kahve falında tavşan eti yemek onlar adına aç insanları doyuracağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşana yemek vermek geçim kaygısı duymayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavşana yemek yedirmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı tavşan yemek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman tavşan görmek deneyim kazanacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta tavşan görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir