AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yediğini görmek

Kahve falında tavşan yediğini görmek

Kahve falında tavşan yediğini görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan yediğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında tavşana marul yedirmek bir anda yokluğa düşüleceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan yediğini görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti yediğini görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında tavşana havuç yedirmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tavşana yemek yedirmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında tavşan yüzmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boz tavşan görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir