AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yüzmek

Kahve falında tavşan yüzmek

Kahve falında tavşan yüzmek fal sahibinin fakirleşeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, canlanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan yüzmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında tavşanın derisini yüzmek iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tavşan yüzmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, can bulacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan derisi yüzmek tatsızlıklar çıkacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tavşan öldürmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan sürüsü görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yatakta tavşan görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tavşana havuç vermek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir