AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşana yemek yedirmek

Kahve falında tavşana yemek yedirmek

Kahve falında tavşana yemek yedirmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, borçlarının kapanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşana yemek yedirmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavşana yemek yedirmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında tavşana marul yedirmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan yediğini görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşana havuç yedirmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tavşan eti yediğini görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında canlı tavşan yemek sarsılacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir