AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta sarımsak görmek

Kahve falında ağaçta sarımsak görmek

Kahve falında ağaçta sarımsak görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta sarımsak gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan sarımsak toplamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta sarımsak görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, doğru haber almaya işaret eder.

Kahve falında sarımsak soğan yemek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işaret eder.

Kahve falında saça sarımsak görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede sarımsak görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru sarımsak soymak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak koymak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir