AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak koymak

Kahve falında sarımsak koymak

Kahve falında sarımsak koymak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak koymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Kahve falında sarımsak koymak maddi güç sahibi olacağına, sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında toprağa sarımsak dikmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sarımsak dövdüğünü görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak ezmek parasına da para ekleyeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının sarımsak yediğini görmek hem mal ve para kaybedeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak taneleri görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine sarımsak vermek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak yemek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir