AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede sarımsak görmek

Kahve falında bahçede sarımsak görmek

Kahve falında bahçede sarımsak görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede sarımsak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bahçeye sarımsak ekmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden sarımsak toplamak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bahçede sarımsak görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak bahçesi görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak dişi görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sarımsak kesmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa sarımsak ekmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş sarımsak görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, canının derdine düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir