AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan sarımsak toplamak

Kahve falında ağaçtan sarımsak toplamak

Kahve falında ağaçtan sarımsak toplamak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hayırlı işe, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan sarımsak toplamak gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Kahve falında ağaçtan sarımsak toplamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta sarımsak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarımsak toplamak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden sarımsak toplamak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sarımsak toplamak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ıhlamur toplamak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir