AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin vurduğunu görmek

Kahve falında ineğin vurduğunu görmek

Kahve falında ineğin vurduğunu görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işaret eder.

Kahve falında ineğin vurduğunu gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ineğin vurduğunu görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında ördek vurduğunu görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına vurduğunu görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sıfıra vurdurmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Kahve falında tavşan vurduğunu görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına yorulur.

Kahve falında topa vurduğunu görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir