AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan vuramamak

Kahve falında tavşan vuramamak

Kahve falında tavşan vuramamak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, her daim bereketli işler yapacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan vuramamak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Kahve falında tavşanı öldürmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında tavşan yumurtası görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan emzirmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli tavşan görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında tavşan yavrusu görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Kahve falında kara tavşan görmek birçok işin birlikte yapılacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında tavşanın derisini yüzmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, malında zulüm meydana gelmesine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir