AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı öldürmek

Kahve falında tavşanı öldürmek

Kahve falında tavşanı öldürmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sevindirici şeyler duymaya, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, günahlarına tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanı öldürmek gördüyseniz:

  • Kadınlar, dikkatli olun.

Kahve falında beyaz tavşan öldürmek eskileri yâd edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında tavşanın öldüğünü görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanı öldürmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan öldüğünü görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Kahve falında tavşan öldürmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru tavşan öldürmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalettir.

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tavşanı kurtarmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir