AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek

Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek

Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, o masumların bedduasını alacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ormanda beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ormanda tavşan görmek düşmanlarının güçleneceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz orman görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, zenginlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan öldürmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz tavşan görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan sevmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir