AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan emzirmek

Kahve falında tavşan emzirmek

Kahve falında tavşan emzirmek parasal ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında tavşan emzirmek gördüyseniz:

  • Kafanızda yararlı fikirler olabilir.

Kahve falında tavşan emzirmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan beslemek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde siyah tavşan görmek adım atarken çok zorlanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanın saldırdığını görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan ayağı görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir