AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan tuttuğunu görmek

Kahve falında tavşan tuttuğunu görmek

Kahve falında tavşan tuttuğunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan tuttuğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda genişleme sağlamanıza yardım edecek fikirlerinize destek bulabilir ya da karşınıza çıkan fikirleri destekleyebilirsiniz.

Kahve falında tavşan tuttuğunu görmek dertlerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına inanılır.

Kahve falında iddaa tutturmak doğru işler yapacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tutankamon görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında altılı tutturmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek büyük paralar kazanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına inanılır.

Kahve falında ev tuttuğunu görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir