AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan kafası görmek

Kahve falında tavşan kafası görmek

Kahve falında tavşan kafası görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan kafası gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında tavşan kafası görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşana sarılmak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşana marul yedirmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı tavşan görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çiftleşen tavşan görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru tavşan tutmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, kazancın daha da arttırılacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük tavşan görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında üç tavşan görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir