AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve kedi görmek

Kahve falında tavşan ve kedi görmek

Kahve falında tavşan ve kedi görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan ve kedi gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Kahve falında tavşanla kedi görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve tavşan görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi tavşan görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan kedi görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, hacetinizin giderilmesine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi köpek ve tavşan görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan ve kedi görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir