AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tilki görmek

Kahve falında beyaz tilki görmek

Kahve falında beyaz tilki görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tilki gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında beyaz tilki görmek büyük bir başarının elde edileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında hamile tilki görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki sürüsü görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilkiden korkmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yavru tilki görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında konuşan tilki görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş tilki görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilkiye ateş etmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir