AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan pişirmek

Kahve falında tavşan pişirmek

Kahve falında tavşan pişirmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan pişirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya evliliğiniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavşan pişirmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan pişirdiğini görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti pişirmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri tavşan görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında tavşana sarılmak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret eder.

Kahve falında ikiz tavşan görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tavşan ve kedi görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir