AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan pisliği görmek

Kahve falında tavşan pisliği görmek

Kahve falında tavşan pisliği görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, nefsine uyacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan pisliği gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Kahve falında tavşan pisliği görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında ördek pisliği görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında pislikli görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında pislikli tuvalet görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yersiz yere suçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun pisliği temizlemek çok karlı yatırımlar yapacağına, üçüncü gözünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk pisliği görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında köpek pisliği temizlemek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir