AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın doğurduğunu görmek

Kahve falında tavşanın doğurduğunu görmek

Kahve falında tavşanın doğurduğunu görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, mesleğinde atılım yapacağına, hayatının düzene gireceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında tavşanın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Kahve falında tavşan doğurmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanın doğurduğunu görmek kazancının düşeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanı doğururken görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında doğuran tavşan görmek çocuklar gibi şen olacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işarettir.

Kahve falında tavşanın doğurmasını görmek maddi zarara gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan doğurduğunu görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta tavşan görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet eder.

Kahve falında tavşana bakmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir