AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan pişirdiğini görmek

Kahve falında tavşan pişirdiğini görmek

Kahve falında tavşan pişirdiğini görmek malını ve canını riske edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan pişirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşalar yaşıyorsunuz.

Kahve falında tavşan pişirmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan pişirdiğini görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında tavşan eti pişirmek kudret sahibi olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında tavşanı doğururken görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde tavşan görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden çok tavşan görmek dönülmez yollara gireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta tavşan görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılan planların alt üst olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir