AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan eti pişirmek

Kahve falında tavşan eti pişirmek

Kahve falında tavşan eti pişirmek yüksek bir makama geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine inanılır.

Kahve falında tavşan eti pişirmek gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında tavşan eti pişirmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında tavşan pişirdiğini görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan pişirmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti yemek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti yediğini görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan eti almak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında tavşan eti görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir