AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşana sarılmak

Kahve falında tavşana sarılmak

Kahve falında tavşana sarılmak yaraların merheminin bulunulacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, bebek sahibi olunacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşana sarılmak gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Kahve falında sarı tavşan görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hayatının alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında tavşana sarılmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek evlat sahibi olunacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş tavşan görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında doğuran tavşan görmek stresinin çoğalacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz küçük tavşan görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan hediye almak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir