AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde tavşan görmek

Kahve falında evin içinde tavşan görmek

Kahve falında evin içinde tavşan görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, işyerini kapatacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde tavşan gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan, girişim veya projelerinize odaklanmanız sonuçları olumlu yönde değiştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında evin içinde tavşan görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde tavşan görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sorumluluk alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde tavşan görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında evinde tavşan görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kamyon görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde otobüs görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde kumru görmek umutlarının tazeleneceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde balık tutmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir