AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kanı görmek

Kahve falında balık kanı görmek

Kahve falında balık kanı görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, geçim derdinin biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık kanı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında balık kanı görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kanının aktığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan öldürüp kanını görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yaşam standartlarının artacağına işarettir.

Kahve falında kedi kanı içmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bebek kanı görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kanı görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında adet kanını silmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah adet kanı görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir