AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük tavşan görmek

Kahve falında çok büyük tavşan görmek

Kahve falında çok büyük tavşan görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bol nimete kavuşacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük tavşan gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük tavşan görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük tavşan görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük tavşan görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir tavşan görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşana havuç vermek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir