AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tavşan görmek

Kahve falında üç tavşan görmek

Kahve falında üç tavşan görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çektiği zorlukların biteceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç tavşan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan sütü görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Kahve falında tavşan ve yavrularını görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, günahların da affolacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan beyaz görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tavşan yavrusu görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işyerini kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanın doğurmasını görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan çalmak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan sevmek takdir edileceği işler yapacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir