AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı tavşan görmek

Kahve falında kırmızı tavşan görmek

Kahve falında kırmızı tavşan görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, istediği gibi yaşayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı tavşan gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı tavşan görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri tavşan görmek makamının sürekli yükseleceğine, iş için gurbete gidileceğine işaret eder.

Kahve falında tavşana yemek vermek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, işlerin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman tavşan görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavşan avlamak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan eti yemek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında güzel tavşan görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir