AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından ısırılmak

Kahve falında sırtından ısırılmak

Kahve falında sırtından ısırılmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtından ısırılmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Kahve falında sırttan ısırılmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından ısırılmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sırtından ısırıldığını görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak kalbinin küt küt edeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında böcek ısırması görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan ısırılmak ona mutluluk getireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir