AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavşan beslemek

Kahve falında beyaz tavşan beslemek

Kahve falında beyaz tavşan beslemek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulur.

Kahve falında tavşan beslediğini görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde tavşan beslemek güzel bir haber almaya, hayatın kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında tavşanı beslemek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine işarettir.

Kahve falında tavşan beslemek fedakârlıklar yapacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan beslemek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, iyi huylar edineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kedi beslemek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin beslemek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir