AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan diş görmek

Kahve falında tavşan diş görmek

Kahve falında tavşan diş görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kötülüklerden uzak olacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan diş gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

Kahve falında tavşan diş görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavrusu görmek büyük başarı kazanacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında tavşan ve tilki görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kızıl tavşan görmek başarısızlığa düşeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında tavşana görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavşan almak işlerin düzene gireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir