AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavşan almak

Kahve falında beyaz tavşan almak

Kahve falında beyaz tavşan almak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, malvarlığının çok daha artacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavşan almak gördüyseniz:

  • Hesaplamalarınızda farkında olmadan önemli detayları gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavşan hediye almak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü beyaz tavşan görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük tavşan görmek prestij kazanılacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki beyaz tavşan görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz renkli tavşan görmek ekmeğinin azalacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir