AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan beslediğini görmek

Kahve falında tavşan beslediğini görmek

Kahve falında tavşan beslediğini görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan beslediğini gördüyseniz:

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.

Kahve falında tavşan beslediğini görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek işlerinde başarı elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan beslemek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında evde tavşan beslemek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kafasını toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanı beslemek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında yavru tavşan beslemek güç ve para kaybedeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında evde kedi beslemek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında yavru ördek beslemek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir