AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı beslemek

Kahve falında tavşanı beslemek

Kahve falında tavşanı beslemek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, mutluluğa ve neşeye yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanı beslemek gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Kahve falında yavru tavşan beslemek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan beslemek para kazanmaya başlayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde tavşan beslemek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, nefsine yenileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında tavşanı beslemek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan beslediğini görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa beslemek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Kahve falında siyah kedi beslemek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir