AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük siyah tavşan görmek

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, tecrübe sahibi olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında büyük siyah tavşan gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz büyük tavşan görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük tavşan görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir tavşan görmek isabetli adımlar atılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük tavşan görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, şeref ve rütbeye işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz tavşan görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir