AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda gezmek

Kahve falında tavanda gezmek

Kahve falında tavanda gezmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, şansının bahtının açılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tavanda gezmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Kahve falında tavanda gezmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında tavanda kurum görmek zafer ve zenginlik getireceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında damlayan tavan görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanı tamir etmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beton tavan görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanda rutubet görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işaret eder.

Kahve falında tavan arasına çıkmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir