AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanı akan ev görmek

Kahve falında tavanı akan ev görmek

Kahve falında tavanı akan ev görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavanı akan ev gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Kahve falında tavanı akan ev görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında akan tavan görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tavandan akan su görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavanı yüksek ev görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, iyi geçiminin devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ev tavanı görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tavansız ev görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Kahve falında ev tavanının çöktüğünü görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir