AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık tavan görmek

Kahve falında yıkık tavan görmek

Kahve falında yıkık tavan görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, işlerin toparlanacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkık tavan gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yıkık tavan görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ev yıkık görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yaşamının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarısı yıkık ev görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalettir.

Kahve falında işyerini yıkık görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalet eder.

Kahve falında balkonu yıkık ev görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yıkık eve taşınmak tatsızlıkların yaşanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evini yıkık görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok daha iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkık yer görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir